Program de lucru  LUNI - JOI: 8.00 - 16.30 / VINERI: 8.00 - 14.00

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică Mălăiești

Super User 07 August 2016

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Mălăiești este o instituţie de asistenţă socială, în subordinea DGASPC Vaslui, care asigură, pe perioadă nedeterminată, găzduire, îngrijire, asistenţă medico-socială, asistență psihologică, socializare şi petrecere a timpului liber pentru persoanele adulte cu handicap.

Read more ...

Locuința Protejată Vutcani

Super User 07 August 2016

Locuinţa Protejată Vutcani este o instituţie de asistenţă socială în subordinea DGASPC Vaslui, care asigură unui număr de 8 persoane adulte cu handicap găzduire de tip familial în sistem protejat, precum asistenţă şi suport pentru asigurarea unei vieţi autonome şi active.

Read more ...

Anunt public

ANUNȚ IMPORTANT

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI DIN JUDEȚUL VASLUI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui informează cetățenii județului Vaslui cu privire la faptul că, începând cu  anul 2021, persoanele cu handicap accentuat și grav pot beneficia de decontarea carburantului necesar deplasării cu autoturismul aflat în proprietatea persoanelor cu handicap, familiei, asistentului personal, însoțitorului sau furnizorului de servicii sociale. De menționat faptul că decontarea carburantului necesar deplasării cu autorismul este o alternativă la eliberarea biletelor de călătorie gratuite, persoana cu dizabilități putând opta doar pentru una din cele două variante.

Modalitatea de decontare a carburantului, reglementată prin Hotărârea nr. 1118/17.12.2020, poate fi consultată aici.

Modelul de cerere pentru exprimarea opțiunii prevăzute la art. 24 alin. (9) și (10) din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap poate fi descărcat aici.

Modelul de cerere pentru decontarea carburantului în baza art. 24 alin. (9) și (10) din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap poate fi descărcat aici.

Pentru informații suplimentare, apelați numărul de telefon 0235/315138, interior 1134.