Program de lucru  LUNI - JOI: 8.00 - 16.30 / VINERI: 8.00 - 14.00

Locuința Protejată Chițoc

Super User 07 August 2016

 

Locuinţa Protejată Chiţoc este o instituţie de asistenţă socială în subordinea DGASPC Vaslui, care asigură unui număr de 8 persoane adulte cu handicap găzduire de tip familial în sistem protejat, precum şi asistenţă şi suport pentru asigurarea unei vieţi autonome şi active.

Read more ...

Locuința Protejată Codăești

Super User 07 August 2016

Locuinţa Protejată Codăeşti este o instituţie de asistenţă socială în subordinea DGASPC Vaslui, care asigură unui număr de 8 persoane adulte cu handicap găzduire de tip familial în sistem protejat, precum şi asistenţă şi suport pentru asigurarea unei vieţi autonome şi active.

Read more ...

Locuința Protejată Ștefan cel Mare

Super User 07 August 2016

Locuinţa Protejată Ştefan cel Mare este o instituţie de asistenţă socială in subordinea DGASPC Vaslui, care asigură unui număr de 8 persoane adulte cu handicap găzduire de tip familial în sistem protejat, precum asistenţă şi suport pentru asigurarea unei vieţi autonome şi active.

Read more ...

Locuința Protejată Vladia

Super User 07 August 2016

Locuinţa Protejată Vladia este o instituţie de asistenţă socială în subordinea DGASPC Vaslui, care asigură unui număr de 8 persoane adulte cu handicap găzduire de tip familial în sistem protejat, precum şi asistenţă şi suport pentru asigurarea unei vieţi autonome şi active. Locuinţa asigură un mediu sigur, funcţional, confortabil.

Read more ...