Program de lucru  LUNI - JOI: 8.00 - 16.30 / VINERI: 8.00 - 14.00

Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Vârstnice Huși

Super User 07 August 2016

Centrul de Îngrijire si Asistenţă pentru Persoane Vârstnice este o instituţie de asistenţă socială, fără personalitate juridică, aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, care oferă servicii de găzduire, hrană, îngrijire personală şi medicală, recuperare şi readaptare, activităţi de ergoterapie şi de petrecere a timpului liber, asistenţă socială şi psihologică pentru persoanele vârstnice.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice Huşi asigură beneficiarilor acces la toate facilităţile comunităţii: servicii medicale, servicii religioase, bibliotecă, casă de cultură, secţie de poliţie, poştă, mijloace de transport, biserică.

Read more ...

Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Huși

Super User 07 August 2016

Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoanele cu Handicap Huşi este o instituţie de asistenţă socială, fără personalitate juridică, aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, în regim de componentă funcţională care asigură, în regim instituţionalizat, găzduire, îngrijire, recuperare, reabilitare şi reinserţie socială şi profesională pentru persoane adulte cu handicap, pe o perioadă nedeterminată, în funcţie de nevoile individuale ale beneficiarilor.

Read more ...

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu Huși

Super User 07 August 2016

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu Huşi este o instituţie de asistenţă socială, care asigură servicii de evaluare, consiliere, recuperare, reabilitare şi asistenţă medicală pentru persoanele adulte cu handicap neuromotor, în vederea reintegrării sociale şi profesionale.

Read more ...

Anunt public

ANUNȚ IMPORTANT

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI DIN JUDEȚUL VASLUI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui informează cetățenii județului Vaslui cu privire la faptul că, începând cu  anul 2021, persoanele cu handicap accentuat și grav pot beneficia de decontarea carburantului necesar deplasării cu autoturismul aflat în proprietatea persoanelor cu handicap, familiei, asistentului personal, însoțitorului sau furnizorului de servicii sociale. De menționat faptul că decontarea carburantului necesar deplasării cu autorismul este o alternativă la eliberarea biletelor de călătorie gratuite, persoana cu dizabilități putând opta doar pentru una din cele două variante.

Modalitatea de decontare a carburantului, reglementată prin Hotărârea nr. 1118/17.12.2020, poate fi consultată aici.

Modelul de cerere pentru exprimarea opțiunii prevăzute la art. 24 alin. (9) și (10) din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap poate fi descărcat aici.

Modelul de cerere pentru decontarea carburantului în baza art. 24 alin. (9) și (10) din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap poate fi descărcat aici.

Pentru informații suplimentare, apelați numărul de telefon 0235/315138, interior 1134.